Köszöntő

Tisztelt Kollégák!

A szervezőbizottság nevében sok szeretettel köszöntjük a Magyar Anatómus Társaság 2024. évi kongresszusának résztvevőit. A konferenciának idén a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézete ad otthont. Örömünkre szolgál, hogy a Debreceni Egyetem szép és modern új oktatási központjában, a Learning Center-ben láthatjuk vendégül anatómus társainkat.

Elmondhatjuk, hogy az elmúlt évek online oktatás okozta kihívásain túljutva és azok pozitív hozományait a képzésbe beemelve, az anatómia, szövet és fejlődéstan oktatása továbbra is egyaránt alapvető része a humán- és állategészségügyi képzéseknek. Az egyre növekvő hallgatói létszám és a hihetetlen mértékben fejlődő modern technikai vívmányok azonban naponta új kihívások elé állítanak minket. Ezen kihívásokra reflektálva a konferencia két napja alatt, a tudományos műhelyek eredményeinek megismerésén túl, lehetőségünk lesz megvitatni az anatómia oktatás aktuális kérdéseit és betekintést nyerni társintézményeink oktatási módszertanába.

Az idén ünnepeljük a magyar anatómusok egyik jeles képviselőjének, Flerkó Béla professzor úrnak a 100. születésnapját, amelyről külön megemlékező szimpóziumot tartunk majd a konferencia nyitó napján. A szimpózium során a megemlékező előadás mellett, a 2024. évi Flerkó-Bárdos díjazottak és a Lenhossék-díjat elnyerő kollegák is megtartják előadásaikat.

A szakmai programok mellett igyekszünk lehetőséget biztosítani arra is, hogy a kongresszus résztvevői bepillantást nyerjenek a Debrecen nyújtotta kulturális és kulináris szabadidős lehetőségekbe.

Szívélyes üdvözlettel,

Dr. Szücs Péter

a konferencia elnöke

intézetigazgató

Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet

DE ÁOK, Debrecen

Dr. Zákány Róza

szervezőbizottság elnöke

egyetemi docens

Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet

DE ÁOK, Debrecen

Regisztráció

A regisztrációval kapcsolatos információkhoz kérem, kattintson a baloldali gombra. Az űrlap eléréséhez kérem, kattintson a jobboldali gombra.

A konferencia helyszíne:

Debreceni Egyetem Learning Center


A konferencia helyszíne a Debreceni Egyetem a 2022-ben megnyitott új épülete, a Learning Center lesz.

Az új, többfunkciós, modern és kényelmes épület lehetőséget kínál a hallgatóknak a tanulásra, valamint nagyobb létszámú előadások és rendezvények megtartására. A létesítmény a közösségépítést szolgálja azáltal, hogy különböző nemzetiségű és nagyszámú tanulót von be egy közösségbe, ezáltal elősegítve a kapcsolatok építését.

A korszerű eszközökkel felszerelt Learning Center kiváló helyszínt fog biztosítani a konferenciának.

Szállások:

Centrum Hotel***
&
Debreceni Sport Hotel***


Sport Hotel Debrecen:

A szálloda Debrecen legszebb részén, a Nagyerdő szívében található, csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas környezetben. 

Valamennyi szoba légkondicionált, fürdőszobás, zuhanyzós, televízióval, telefonnal, minibárral, internetcsatlakozással felszerelt. A hotel rendelkezik fitneszteremmel, szaunával és szoláriummal is.

A hoteltől a rendezvény helyszíne kb. 5-6 perc kocsival vagy 25 perc tömegközlekedéssel. 

További részletekről az Általános információknál tájékozódhat!


Centrum Hotel:

A Centrum Hotel Debrecen óvárosának központjában várja a vendégeket, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtér mellett, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől.

Az összes szoba padló szőnyeges, klímás és erkélyes, vízforralóval ingyenes tea, kávé bekészítéssel, 102 cm-es Full HD televízióval, telefonnal, ingyenes vezeték nélküli internettel, hajszárítóval felszerelt.

A hoteltől a rendezvény helyszíne kb. 10 perc kocsival vagy 20 perc tömegközlekedéssel.

További részletekről az Általános információknál tájékozódhat!Tudományos program

Tudományos program a lenti gombra kattintva lesz majd elérhető. 


Absztraktok

Az absztraktbeküldéssel kapcsolatos információk a lenti gombra kattintva lesznek elérhetőek.

Kiállítói és szponzorinformációk

Információk és jelentkezési lehetőség a konferencián való kiállítói részvételre az alábbi linken elérhetők. 

Általános információk

Regisztrációval, szállással és számlázással kapcsolatos információkról, és a határidőkről itt talál részleteket.