A vállalkozást 20 év irodavezetői tapasztalata és közel száz magyar és nemzetközi konferencia és egyéb rendezvény szervezői gyakorlata és ismeretei alapján hoztam létre.

Irodánk jól képzett csapatból áll, akiknek készségei, tehetsége és elhivatottsága együttesen biztosítják a vállalkozások, társaságok adminisztratív, teljes körű és hatékony támogatását.

Csapatunknak nagy tapasztalata van konferenciák -elsősorban orvoskonferenciák- és más társasági rendezvények szervezésében. 

Programjainkat előrelátóan, szakértelemmel, aprólékos odafigyeléssel, egyedi és emlékezetes módon igyekszünk megvalósítani.

Kulcsár Erika

Referenciáink

".....örülök, hogy együtt dolgozhattunk, tisztelem és elismerem profizmusodat, kitartásodat, problémamegoldó képességedet..."
Prof. Dr. Pintér Erika intézetigazgató,
PTE Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet

".....Minden pillanatát élveztem a közös munkánknak és nagyon remélem, hogy még lesz benne részünk!"

Dr. Csekő Kata - egyetemi tanársegéd, 
PTE Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet

".....Annyira flottul mentek Veled a dolgok....szeretném megköszönni a közös munkát, a profi hozzáállásodat, segítőkészségedet..."
Dr. Lempel Edina Ph.D. Habil -  egyetemi docens, részlegvezető
PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinika, Orális Diagnosztikai Tanszék

".....Életem első kongresszusát Veled szerveztem. Amennyire féltem a feladattól, annyira egyszerű volt Veled, hisz a gondolataimat is kitaláltad, észrevétlenül, könnyeden, tele jó ötletekkel álltál mellettem. A vége pedig ennek a kongresszusi sorozatnak minden rekordot megdöntő állomása lett, amire azóta is mindenki nosztalgiázva emlékszik vissza. Ha lesz újabb kongresszusunk, csak Neked szeretnék szólni...."

Prof. Dr. Nagy Zsuzsanna - címzetes egyetemi tanár
Klinikai Központ II.sz. Belgyógyászati Klinika és Nephrológiai, Diabetológiai Centrum 


Érdekli bármely szolgáltatásunk? Lépjen velünk kapcsolatba további információkért.