Általános Információk


HELYSZÍN: Hotel Magyar Király****, 8000 Székesfehérvár, Fő utca 10.

IDŐPONT: 2022. október 7-8.


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA ORVOSOK RÉSZÉRE:
minősített, szakma szerint 12 pont 

Az alábbiakban azoknak a szakképesítéseknek a felsorolása látható, amely(ek) birtokában a megszerzett pontszám Szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait:

1. belgyógyászat
2. csecsemő-gyermekgyógyászat
3. diabetológus
4. egészségbiztosítás
5. endokrinológia és anyagcsere-betegségek
6. foglalkozásegészségügy
7. háziorvostan
8. szülészet-nőgyógyászat


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA SZAKDOLGOZÓK RÉSZÉRE:
8 pont

Kérjük, hogy a honlapon található szakdolgozói adatokat tartalmazó dokumentumot word formátumban kitöltve küldjék el a következő címre: info@nexusconference.hu


FONTOS HATÁRIDŐK:

Jelentkezés kezdete: 2022. 02. 01.
Jelentkezés vége: 2022. 09. 25.


REGISZTRÁCIÓ, SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓ:

Minden regisztrációs díj tartalmazza az ÁFA összegét.

Irodánk minden esetben közvetített szolgáltatásként jeleníti meg a szálláshelyhez, a vendéglátáshoz és az étkezéshez kötődő szolgáltatásokat a megrendelőfelé kiállított számlán. 

Kiállítók számára a kategóriákban megjelölt ingyenes regisztrációkon túl, minden további résztvevő regisztrációs díja 35.000 Ft/fő (részvételi napoktól függetlenül).

Amennyiben regisztrációja sikeresen beérkezett a rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címére.

A regisztráció beérkezése utáni napokban díjbekérő számlát küldünk a regisztrációkor megadott számlázási címre kiállítva, e-mailen keresztül. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra tudja utalni a regisztrációs díjat. Kérjük, az ott szereplő fizetési határidőt vegye figyelembe.


Számlamódosítás:

Bármilyen módosítás a kiállított számlán (regisztrációkor megadott számlázási cím, címzett, egyéb tartalom), illetve új számla kiállítása esetén 4000 HUF + ÁFA adminisztrációs díjat számolunk fel.


Lemondási és pénzvisszafizetési feltételek:

Csak az "info@nexusconference.hu" címre, 2022. augusztus 15-ig beérkezett írásos lemondások vehetők figyelembe. A megadott határidő előtt beérkezett lemondások esetén a befizetett regisztrációs díjat és egyéb, megrendelt szolgáltatásokat adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza.

A visszautalás adminisztrációs költsége a visszautalandó összeg 2%-a, de minimum 5000 HUF + ÁFA.

Írásban le nem mondott, illetve a lemondási határidő után beérkezett lemondásokat nem tudjuk befogadni, a befizetett díjat nem áll módunkban visszafizetni. Szolgáltatások díját a megrendelő köteles megtéríteni, még akkor is, ha azokat nem vette igénybe!

A lemondási- és kötbér feltételeket a szolgáltatók feltételeihez igazítva alakítottuk ki.


Regisztrációs díj:

Személyes részvétel esetén:

(tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon, kávészüneteken, és az október 7. pénteki vacsorán)
(az ebéd esetében elérhető lesz A és B menü, vegetáriánus és húsos opcióval)

35 000 HUF

5 500 Ft (fakultatív ebéd, október 7., péntek) 

5 500 Ft (fakultatív ebéd, október 8., szombat)


Hotel Magyar Király****-ra vonatkozó általános információk
 8000 Székesfehérvár, Fő utca 10. 


A konferencia helyszíne.

Székesfehérvár szívében, a teljes egészében megszépült történelmi belvárosban, a színház szomszédságában, a sétálóutca elején található a négycsillagos Hotel Magyar Király. A város egyik legújabb és egyben legrégibb szállodája, a 200 éves patinás műemlék épületben várja vendégeit.

Ez a gyalogos térre néző, kellemes szálloda egy felújított, eredetileg az 1820-as években épült palotában kapott helyet, 6 perc sétára a Székesfehérvári Bazilikától és 7 perc sétára a Nemzeti Emlékhelytől.
Az otthonos szobák ingyenes Wi-Fi-vel, síkképernyős tévével, íróasztallal és minibárral, valamint tea- és kávéfőző készülékkel vannak felszerelve.

Plusz éjszaka:

Amennyiben a pénteki (10.07.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkorábban 14.00 órától foglalhatók el.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.45 óráig kérjük elhagyni.

Parkolás:

A hotel fizető parkoló övezetben helyezkedik el. Parkolóhelyek elérhetőek a szálloda mélygarázsában bruttó 2.800 Ft-ért/nap/autó szabad kapacitás függvényében. Nagyobb igényű parkolás esetén előzetes egyeztetés szükséges.Novotel Székesfehérvár****-ra vonatkozó általános információk
8000 Székesfehérvár, Ady Endre u. 19-21.


Ez a székesfehérvári bazilikától gyalog 11 percre lévő, modern stílusú szálloda egy fákkal szegélyezett utcában található, Székesfehérvár vasútállomástól 2 km-re, a Bory-vártól pedig 4 km-re.

Az egyszerű szobákban ingyenes Wi-Fi, síkképernyős tévé, minibár, valamint tea- és kávéfőző áll rendelkezésre. Szobaszerviz áll rendelkezésre. A felnőttel érkező gyermekek (szobánként kettő) 15 éves korig ingyenesen szállhatnak meg. A felszereltség része továbbá az edzőterem, a szauna és a játszótér.

Plusz éjszaka:

Amennyiben a pénteki (10.08.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkorábban 15.00 órától foglalhatók el.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Parkolás:

A parkolás a rendezvény résztvevőinek a szálloda oldalsó parkolójában díjmentes (az oldalsó parkoló max 20 férőhelyes, amely érkezési sorrend szerint foglalható el), a mélygarázsban (75 férőhelyes) a parkolás 500 Ft/autó/óra vagy 3.000 Ft/éj/autó.


FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS

A közzétett részvételi díj nem tartalmaz baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.