Regisztráció és szállás

HOTEL MAGYAR KIRÁLY**** 

Székesfehérvár szívében, a teljes egészében megszépült történelmi belvárosban, a színház szomszédságában, a sétálóutca elején található a négycsillagos Hotel Magyar Király. A város egyik legújabb és egyben legrégibb szállodája, a 200 éves patinás műemlék épületben várja vendégeit.

Ez a gyalogos térre néző, kellemes szálloda egy felújított, eredetileg az 1820-as években épült palotában kapott helyet, 6 perc sétára a Székesfehérvári Bazilikától és 7 perc sétára a Nemzeti Emlékhelytől.
Az otthonos szobák ingyenes Wi-Fi-vel, síkképernyős tévével, íróasztallal és minibárral, valamint tea- és kávéfőző készülékkel vannak felszerelve. A lakosztályok kihúzható kanapés nappalirésszel rendelkeznek.


További részletekről a regisztrációs felületen tájékozódhat!Kiállító és szponzorinformáció

Információk és jelentkezési lehetőség a konferencián való kiállítói részvételre az alábbi linken elérhetők.


Tudományos program

Tudományos program főbb témaköreit az alábbi linkre kattintva olvashatók. A teljes program a későbbiekben lesz elérhető. 


Általános információk

Regisztrációval, szállással és számlázással kapcsolatos információkról, a kreditpontokról és a határidőkről itt talál részleteket. 


Letöltések

A letöltések gomb alatt elérhetőek a különböző adatlapok (pl.: szakdolgozói adatlap), valamint a konferencián elhangzott előadások védett anyagai.


Galéria

A lenti gombra kattintva elérhetőek a 2022-es XXVIII. Pannon Endokrin Club hétvégéről készült képek.


Csillag2022

A lenti gombra kattintva tud javaslatot tenni arra, hogy ki kapja a Csillag József emlékérmet 2022-ben.

A konferencia helyszínén is lehet szavazni!

Támogatóink