Általános Információk

HELYSZÍN: Residence Hotel Balaton, 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49.

IDŐPONT: 2023. november 17-18. (péntek-szombat)

Kérjük legyen kedves magával hozni személyazonosító igazolványát.


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA ORVOSOK RÉSZÉRE:
minősített, szakma szerint 28 pont

Az alábbiakban azoknak a szakképesítéseknek a felsorolása látható, amely(ek) birtokában a megszerzett pontszám szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait:

 1. belgyógyászat
 2. csecsemő-gyermekgyógyászat
 3. egészségbiztosítás
 4. foglalkozás-orvostan
 5. foglalkozásegészségügy
 6. fül-orr-gégegyógyászat
 7. háziorvostan
 8. kardiológia
 9. klinikai neurofiziológia
 10. neurológia
 11. pszichiátria
 12. tüdőgyógyászat

KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA SZAKDOLGOZÓK RÉSZÉRE:

minősített, szakma szerint 12 pont

Kérjük, hogy a honlapon található szakdolgozói adatokat tartalmazó dokumentumot word formátumban kitöltve küldjék el a következő címre: info@nexusconference.huFONTOS HATÁRIDŐK:

Jelentkezés kezdete: 2023. 03. 01.
Helyszíni részvételes jelentkezés vége: 2023. 10. 31.
Online részvételes jelentkezés vége: 2023. 11. 10.
Absztrakt beküldési határidő: 2023. 10. 25.
Absztrakt elbírálási határidő: 2023. 10. 31.  


REGISZTRÁCIÓ ÉS SZÁLLÁS:


Regisztrációs díj:

Személyes részvétel esetén:

(tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon, kávészüneteken, a 17-i, pénteki, szendvicsebéden)
A PÉNTEKI GÁLAVACSORÁN VALÓ RÉSZVÉTELT NEM TARTALMAZZA.

29 800 HUF (az Alvástársaság tagjai és tagdíjuk rendezett) (ebből catering: 14 800 Ft)

34 800 HUF (nem az Alvástársaság tagjai, vagy rendezetlen a tagdíjuk, kiállítók) (ebből catering: 14 800 Ft)

Online részvétel esetén:

(tartalma: 1 fő online részvétele a tudományos programon)

26 000 HUF (az Alvástársaság tagjai és tagdíjuk rendezett)

29 000 HUF (nem az Alvástársaság tagjai, vagy rendezetlen a tagdíjuk)

Választható étkezések:


18 500 Ft - Gálavacsora november 17-én (pénteken)

9 500 Ft - Ebéd november 18-án (szombaton)


Szállás:

Residence Hotel Balaton
 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49. 


A konferencia helyszíne.

A Residence Hotel Balaton 2013-ban teljesen felújított, csendes szállása saját, modern wellnessrészleggel, valamint 150 méterre húzódó saját strandján snack- és koktélbárral várja a vendégeket. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A tágas, légkondicionált szobák műholdas TV-vel felszereltek. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárító is igénybe vehető.

A szálláshely étterme finom magyar ételeket, nemzetközi különlegességeket és bőséges svédasztalos reggelit kínál számos egészséges fogással.

A wellnessrészlegben ingyenes fedett medence, szauna és pezsgőfürdő, valamint felár ellenében masszázskezelések állnak rendelkezésre. A helyszínen fodrászat is működik. 

Plusz éjszaka:

Amennyiben a pénteki (11.17.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkorábban 14.00-tól foglalhatók el, ettől korábbi érkezés esetén csomagszobát tudnak biztosítani (ez idő alatt a szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők). Ha a szoba elfoglalása reggel 10.00 óra előtt történik, úgy az előző éjszaka díja felszámításra kerül.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni, ezt követően csomagszobát tudnak biztosítani (ez idő alatt a szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők). Igény szerint, ill. foglaltságunktól függően késői szobaelhagyásra (late check out) is van lehetőség, ennek díja: 1500 Ft + ÁFA/óra 

Parkolás:

Ingyenes a szálloda előtti nyitott parkolóban, illetve a környező utcákban is. 16 férőhelyes, zárt parkoló díja 2.000 Ft/autó/nap. A parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, zárt parkolónkban előzetes foglalás foglaltságtól függően lehetséges.


Prémium Hotel Panoráma
8600 Siófok, Beszédes József sétány 80.


A Prémium Hotel Panoráma világos, légkondicionált szobákat, szabadtéri és beltéri medencét, valamint különféle wellnesslétesítményeket, köztük szaunákat, gőzfürdőt és edzőtermet kínál. A balatoni Aranypart strandja mindössze pár lépésre terül el. 

A konferencia helyszínétől autóval 5-10 percre, gyalogosan 40 percre található.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján 14.00 órától foglalhatók el.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Parkolás:

Korlátozott számban a szálloda zárt (nem őrzött, kamerával nem megfigyelt) parkolójában 1500 Ft/autó/éj. Foglalásához rendszám szükséges. A szálloda előtti parkolóban a főszezonon kívül díjmentes, főszezonban helyi tarifa szerint.


SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓ:


Minden regisztrációs díj tartalmazza az ÁFA összegét.

Irodánk minden esetben közvetített szolgáltatásként jeleníti meg a szálláshelyhez, a vendéglátáshoz és az étkezéshez kötődő szolgáltatásokat a megrendelő felé kiállított számlán.

Kiállítók számára a kategóriákban megjelölt ingyenes regisztrációkon túl, minden további résztvevő regisztrációs díja 34.800 Ft/fő (részvételi napoktól függetlenül).

Amennyiben regisztrációja sikeresen beérkezett a rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címére.

A regisztráció beérkezése utáni napokban díjbekérő számlát küldünk a regisztrációkor megadott számlázási címre kiállítva, e-mailen keresztül. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra tudja utalni a regisztrációs díjat. Kérjük, az ott szereplő fizetési határidőt vegye figyelembe.


Számlamódosítás:

Bármilyen módosítás a kiállított számlán (regisztrációkor megadott számlázási cím, címzett, egyéb tartalom), illetve új számla kiállítása esetén 4000 HUF + ÁFA adminisztrációs díjat számolunk fel.


Lemondási és pénzvisszafizetési feltételek:

Csak az info@nexusconference.hu címre, a Szervezőirodához, helyszíni részvétel esetén 2023. október 20-ig, online részvétel esetén 2023. október 30-ig beérkezett írásos lemondások vehetők figyelembe. A megadott határidőig beérkezett lemondások esetén a befizetett regisztrációs díjat és egyéb, megrendelt szolgáltatásokat, 10% adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza. 

A visszautalás adminisztrációs költsége a visszautalandó összeg 2%-a, de minimum 4000 HUF + ÁFA.Az ezután érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A lemondási- és kötbér feltételeket a szolgáltatók feltételeihez igazítva alakítottuk ki.


FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS

A közzétett részvételi díj nem tartalmaz baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.