2023. november 17-18., Residence Hotel Balaton, Siófok


A nagy érdeklődésre való tekintettel a kongresszus HIBRID módon, online és személyes jelenléttel ötvözve kerül megrendezésre.


RESIDENCE HOTEL BALATON**** 
Superior Conference & Wellness Hotel 

A konferencia helyszíne


A Residence Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel a modern exkluzivitás hangulatát ötvözi a családi, vagy páros kikapcsolódás élményeivel a Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon. A parttól mindössze 100 méterre fekvő hotel közel 700 négyzetméteres wellnessközponttal, kültéri és beltéri pezsgőfürdővel, szauna programokkal, egyedülálló wellness szolgáltatásokkal és páratlan gasztronómiával gondoskodik a vendégek kényelméről egész évben.


További részletekről a regisztrációs felületen tájékozódhat!

Helyszíni vagy online regisztráció már nem lehetséges, a regisztrációs határidő lejárt!

Információk és jelentkezési lehetőség a konferencián való kiállítói részvételre az alábbi linken elérhetők.

Tudományos program főbb témaköreit az alábbi linkre kattintva olvashatók. A teljes program frissített változata elérhető.

Regisztrációval, szállással és számlázással kapcsolatos információkról, a kreditpontokról és a határidőkről itt talál részleteket.

A lenti gombra kattintva elérhetőek a 2023-as Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XIV. kongresszusáról készült fotók.

A Letöltések gomb alatt elérhetőek a szakdolgozói adatlap, tudományos program jelenlegi változata, és az előadások anyaga.

Az alábbi linkre kattintva ellátogathat a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság honlapjára.

Támogatóink