Általános Információk


HELYSZÍN: Hotel Karos Spa****, 8749 Zalakaros, Alma u. 1.
IDŐPONT: 2023. október 6-7.


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA ORVOSOK RÉSZÉRE:
minősített, szakma szerinti 18 pont

Az alábbiakban azoknak a szakképesítéseknek a felsorolása látható, amely(ek) birtokában a megszerzett pontszám Szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait:

 1. belgyógyászat
 2. csecsemő-gyermekgyógyászat
 3. diabetológus
 4. egészségbiztosítás
 5. endokrinológia és anyagcsere-betegségek
 6. foglalkozásegészségügy
 7. háziorvostan
 8. radiológia
 9. szülészet-nőgyógyászat


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA SZAKDOLGOZÓK RÉSZÉRE:

8 pont

Kérjük, hogy a honlapon található szakdolgozói adatokat tartalmazó dokumentumot word formátumban kitöltve küldjék el a következő címre: info@nexusconference.hu


FONTOS HATÁRIDŐK:

Jelentkezés kezdete: 2023. 03. 01.
Jelentkezés vége: 2023. 09. 20.


REGISZTRÁCIÓ ÉS SZÁLLÁS:

Regisztrációs díj:


36 000 Ft (tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon, kávészüneteken, és az október 6. pénteki vacsorán)

25 000 Ft (tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon és a kávészüneteken)


5 900 Ft  - Fakultatív ebéd, október 6., péntek

5 900 Ft - Fakultatív ebéd, október 7., szombat

13 000 Ft - Borkóstoló és vacsora a Kránicz Borház és Étteremben (fakultatív program, október 7., szombat)

15 000 Ft - Kísérői díj (részvétel az október 6-i vacsorán)


Szállás:

Hotel Karos Spa****-ra vonatkozó általános információk
 8749 Zalakaros, Alma u. 1. 


A konferencia helyszíne.

A Hotel Karos Spa**** a festői zalai dombok között megbújó kis település, Zalakaros szívében fekszik. A szállodát két épület alkotja: a főépület és az apartmanház, melyek mindössze 70 méterre találhatók egymástól és egy zárt folyosó köti össze őket.

A hotel tágas szobáiban, közösségi tereiben a zavartalan pihenés garantált, melyhez hozzájárul a környéken egyedülálló, 4 000 m2-en elterülő wellness részleg, ahol a kényeztető és felfrissítő kezelések mellett úszómedence, termálmedence, élménymedencék, gyermekmedence, jégbarlang, szauna sziget és fitness terem egyaránt megtalálható.

A légkondicionált szobák erkéllyel és ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek.

Plusz éjszaka:

Amennyiben a pénteki (10.06.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkorábban 15:00 órától foglalhatók el, ettől korábbi érkezés esetén csomagszobát tudnak biztosítani (ez idő alatt a szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők).

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 11.00 óráig kérjük elhagyni, ezt követően csomagszobát tudnak biztosítani (ez idő alatt a szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők). Késői check-out esetén: 1000 Ft / szoba / óra vagy délután 16.00 óráig 5 000 Ft. Késői check-outot a recepcióval történő egyeztetés után, szabad kapacitás függvényében tudnak biztosítani.

Parkolás:

 • Kültéri parkolás a hátsó parkolóban: 1 000 Ft / éjszaka / autó
 • Kültéri parkolás a két épület között: 1 500 Ft / éjszaka / autó
 • Mélygarázs: 2 500 Ft / éjszaka / autó


SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓ:

Minden regisztrációs díj tartalmazza az ÁFA összegét.

Irodánk minden esetben közvetített szolgáltatásként jeleníti meg a szálláshelyhez, a vendéglátáshoz és az étkezéshez kötődő szolgáltatásokat a megrendelő felé kiállított számlán.

Kiállítók számára a kategóriákban megjelölt ingyenes regisztrációkon túl, minden további résztvevő regisztrációs díja 36.000 Ft/fő (részvételi napoktól függetlenül).

Amennyiben regisztrációja sikeresen beérkezett a rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címére.

A regisztráció beérkezése utáni napokban díjbekérő számlát küldünk a regisztrációkor megadott számlázási címre kiállítva, e-mailen keresztül. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra tudja utalni a regisztrációs díjat. Kérjük, az ott szereplő fizetési határidőt vegye figyelembe.

Számlamódosítás:

Bármilyen módosítás a kiállított számlán (regisztrációkor megadott számlázási cím, címzett, egyéb tartalom), illetve új számla kiállítása esetén 4000 HUF + ÁFA adminisztrációs díjat számolunk fel.

Lemondási és pénzvisszafizetési feltételek:

Csak az "info@nexusconference.hu" címre, 2023. szeptember 1-ig beérkezett írásos lemondások vehetők figyelembe. A megadott határidő előtt beérkezett lemondások esetén a befizetett regisztrációs díjat és egyéb, megrendelt szolgáltatásokat 10% adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza.

A visszautalás adminisztrációs költsége a visszautalandó összeg 2%-a, de minimum 4000 HUF + ÁFA.

Írásban le nem mondott, illetve a lemondási határidő után beérkezett lemondásokat nem tudjuk befogadni, a befizetett díjat nem áll módunkban visszafizetni. Szolgáltatások díját a megrendelő köteles megtéríteni, még akkor is, ha azokat nem vette igénybe!

A lemondási- és kötbér feltételeket a szolgáltatók feltételeihez igazítva alakítottuk ki.


FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS

A közzétett részvételi díj nem tartalmaz baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.