Általános Információk

A konferencia elhalasztásra került a 21/2021(XI.14.) sz. miniszteri utasítás alapján, így az eredeti 2021. november 19-20-i időpont helyett, 2022. szeptember 9-10-ére lett elhalasztva.

A konferencia helyszíne változatlan, a tudományos szervezők törekszenek arra, hogy a kongresszus változatlan programmal kerüljön megrendezésre. 


HELYSZÍN: Residence Balaton Conference Hotel, 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49.

IDŐPONT: 2022. szeptember 9-10.


Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a rendezvény védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya, applikáció) vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel látogatható!

Kérjük legyen kedves magával hozni személyazonosító igazolványát és a védettségét igazoló dokumentumot.


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA ORVOSOK RÉSZÉRE:
minősített, szakma szerint 22 pont

Az alábbiakban azoknak a szakképesítéseknek a felsorolása látható, amely(ek) birtokában a megszerzett pontszám Szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait:

1. belgyógyászat
2. csecsemő-gyermekgyógyászat
3. egészségbiztosítás
4. foglalkozás-orvostan
5. foglalkozásegészségügy
6. fül-orr-gégegyógyászat
7. háziorvostan
8. kardiológia
9. klinikai neurofiziológia
10. neurológia
11. pszichiátria
12. tüdőgyógyászat


KREDITPONTOK JÓVÁÍRÁSA SZAKDOLGOZÓK RÉSZÉRE:
12 pont

Kérjük, hogy a honlapon található szakdolgozói adatokat tartalmazó dokumentumot word formátumban kitöltve küldjék el a következő címre: matt2021office@gmail.com


FONTOS HATÁRIDŐK:

Jelentkezés kezdete: 2022. 01. 01.
Jelentkezés vége: 2022. 08. 28.
Absztrakt beküldés kezdete: 2021. 03.01.
Absztrakt beküldés vége: 2021. 10. 10.
Elbírálás: 2021. 10. 15.


REGISZTRÁCIÓ, SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓ:

Minden regisztrációs díj tartalmazza az ÁFA összegét.

Irodánk minden esetben közvetített szolgáltatásként jeleníti meg a szálláshelyhez, a vendéglátáshoz és az étkezéshez kötődő szolgáltatásokat a megrendelőfelé kiállított számlán. 

Kiállítók számára a kategóriákban megjelölt ingyenes regisztrációkon túl, minden további résztvevő regisztrációs díja 37.200 Ft/fő (részvételi napoktól függetlenül).

Amennyiben regisztrációja sikeresen beérkezett a rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címére.

A regisztráció beérkezése utáni napokban díjbekérő számlát küldünk a regisztrációkor megadott számlázási címre kiállítva, e-mailen keresztül. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra tudja utalni a regisztrációs díjat. Kérjük, az ott szereplő fizetési határidőt vegye figyelembe.


Számlamódosítás:

Bármilyen módosítás a kiállított számlán (regisztrációkor megadott számlázási cím, címzett, egyéb tartalom), illetve új számla kiállítása esetén 3000 HUF + ÁFA adminisztrációs díjat számolunk fel.


Lemondási és pénzvisszafizetési feltételek:

Csak a "matt2021office@gmail.com" címre, a Szervezőirodához, 2022. július 31-ig beérkezett írásos lemondások vehetők figyelembe. A megadott határidő előtt beérkezett lemondások esetén a befizetett regisztrációs díjat és egyéb, megrendelt szolgáltatásokat, 20% adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza. A visszautalás adminisztrációs költsége a visszautalandó összeg 2%-a, de minimum 4000 HUF +ÁFA.
Az ezután érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.
A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A lemondási- és kötbér feltételeket a szolgáltatók feltételeihez igazítva alakítottuk ki.


Regisztrációs díj:

Eredeti ár:

(tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon, kávészüneteken, a 19-i szendvicsebéden és vacsorán)

29 500 HUF (az Alvástársaság tagjai és tagdíjuk rendezett)

32 500 HUF (nem az Alvástársaság tagjai, vagy rendezetlen a tagdíjuk, kiállítóknak, helyszíni regisztráció)

Személyes részvétel esetén:

(tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon, kávészüneteken, a 9-i szendvicsebéden és vacsorán)

34 200 HUF (az Alvástársaság tagjai és tagdíjuk rendezett)

37 200 HUF (nem az Alvástársaság tagjai, vagy rendezetlen a tagdíjuk, kiállítóknak, helyszíni regisztráció)

Online részvétel esetén:

(tartalma: 1 fő online részvétele a tudományos programon)

21 600 HUF (az Alvástársaság tagjai és tagdíjuk rendezett)

24 600 HUF (nem az Alvástársaság tagjai, vagy rendezetlen a tagdíjuk, kiállítóknak, helyszíni regisztráció)


Residence Balaton Conference Hotelre vonatkozó általános információk
 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 49. 


A konferencia helyszíne.

A Residence Hotel Balaton 2013-ban teljesen felújított, csendes szállása saját, modern wellnessrészleggel, valamint 150 méterre húzódó saját strandján snack- és koktélbárral várja a vendégeket. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A tágas, légkondicionált szobák műholdas TV-vel felszereltek. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárító is igénybe vehető.

A szálláshely étterme finom magyar ételeket, nemzetközi különlegességeket és bőséges svédasztalos reggelit kínál számos egészséges fogással.

A wellnessrészlegben ingyenes fedett medence, szauna és pezsgőfürdő, valamint felár ellenében masszázskezelések állnak rendelkezésre. A helyszínen fodrászat is működik.

Plusz éjszaka:

Amennyiben a pénteki (09.09.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkésőbb 14.00-16.00 óra között foglalhatók el, ettől korábbi érkezés esetén csomagszobát tudnak biztosítani (ez idő alatt a szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők). Ha a szoba elfoglalása reggel 10.00 óra előtt történik, úgy az előző éjszaka díja felszámításra kerül.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni, ezt követően csomagszobát tudunk biztosítani (ez idő alatt a szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők). Igény szerint, ill. foglaltságunktól függően késői szobaelhagyásra (late check out) is van lehetőség, ennek díja:1.500 Ft+Áfa/óra

Parkolás:

Ingyenes a szálloda előtti nyitott parkolóban, illetve a környező utcákban is. 16 férőhelyes, zárt parkoló díja 2.000 Ft/autó/nap. A parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, zárt parkolónkban előzetes foglalás foglaltságtól függően lehetséges.


Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófokra vonatkozó általános információk
8600 Siófok, Vitorlás u. 12-14, 

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szálloda a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található - csendes környezetben, a városközponttól 15 perc sétára. Négycsillagos standard-ek szerint - standard, classic és superior, összenyíló és akadálymentesített, valamint családi szobák egész évben nyitva tartó á la carte étteremmel, bárral, egészségügyi szolgáltató központtal és 1000 m2-es panorámás wellness részleggel várja vendégeit.

A konferencia helyszínétől autóval 2 percre, gyalogosan 10-15 percre található.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján 14.00 órától foglalhatók el, ettől korábbi érkezés esetén csomagszobát tudnak biztosítani. 

A bejelentkezéskor a Vendégeknek átadott szobakártyákért a Vendég vállalja a felelősséget. Az elhagyott, vagy nem leadott szobakártyák költségét Vendég köteles megfizetni: bruttó 2000 HUF/kártya. 

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni, ezt követően csomagszobát tudnak biztosítani.

Parkolás:

Ingyenesen elérhető a szálloda előtti nyitott parkolóban, illetve a környező utcákban, valamint a szálloda saját, kamerával megfigyelt, zárt parkolójában korlátozott számban 500 Ft/autó/éj.


FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS

A közzétett részvételi díj nem tartalmaz baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.