Általános Információk

HELYSZÍN: PTE ÁOK Grastyán Endre Elméleti Tömb, 7624 Pécs, Szigeti út 12.

IDŐPONT: 2023. június 22-23. (csütörtök-péntek)FONTOS HATÁRIDŐK:

Jelentkezés kezdete: 2023. 04. 01.
Jelentkezés vége: 2023. 06. 05.
Absztrakt beküldési határidő: 2023. 04. 30.


REGISZTRÁCIÓ ÉS SZÁLLÁS:

Regisztrációs díj:

(tartalma: 1 fő részvétele a tudományos programon, kávészüneteken, és az ebédeken)

35 000 Ft - Kulturális program nélkül

52 000 Ft - Kulturális programmal együtt 


Kulturális program:

(tartalma: részvétel a június 22-i (csütörtöki) kulturális programon) 

18 500 Ft - Orgonajáték a pécsi Dzsámiban, vezetett séta a belvárosban, borkóstolóval egybekötött vacsora


Szállás:

Makár Hotel Sport & Wellness
7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. 


A Hotel Makár Sport & Wellness épülete csendes, zöld környezetben helyezkedik el, néhány perces sétára a Pécsi Orvostudományi Egyetemtől és 2 km-re a történelmi központtól. A wifi az egész épületben ingyenes.

A szálláshely területén park, több sportpálya, játszótér és díjmentesen használható parkoló található.

A szabadtéri úszómedencét, pezsgőfürdőt, szaunát, gőzfürdőt és beltéri medencét kínáló, nagy kiterjedésű wellnessrészlegen kívül a komplexumhoz tenisz- és fallabdapályák is tartoznak.

A szobák a főépületben találhatók, ahonnan közvetlen elérhető a wellnessrészleg és az étterem.

Plusz éjszaka:

Amennyiben a szerdai (06.21.) vagy a csütörtöki (06.22.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor a megjegyzés rovatban. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkorábban 14.00 órakor foglalhatók el.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Parkolás:

Ingyenes parkolás elérhető a szálloda helyszínén, előre foglalás nem szükséges.


MTA Pécsi Területi Bizottsága
7624 Pécs, Jurisics Miklós u. 44.


A 1884-ben épült VASVÁRY-VILLA hotel-része korszerű, kényelmes pécsi szálláshely. Az épület egy csodálatos parkban áll, legfőbb ékessége a színes-mázas Zsolnay majolika domborművekkel gazdagon díszített déli homlokzat és a villa belső tereiben a falakat díszítő, ugyancsak Zsolnay épületkerámia képek. A PAB Székház korszerűen felszerelt termeivel ideális helyszín konferenciák lebonyolításához. A villában és a parkban 2006-ban épült vendégházban található szobák pihenésre, alkotó munkára egyaránt alkalmasak.

Plusz éjszaka:

Amennyiben a szerdai (06.21.) vagy a csütörtöki (06.22.) éjszakán túl plusz éjszakát szeretne foglalni, kérjük jelezze a regisztrációkor a megjegyzés rovatban. Ezeket külön lekérésre tudjuk biztosítani, az ár eltérhet az itt jelzett áraktól. Amennyiben jelzi igényét plusz éjszakára, egyedi árajánlatot küldünk.

Szobák elfoglalása:

A szobák az érkezés napján legkorábban 14.00 órakor foglalhatók el.

Szobák elhagyása:

A szobákat az utazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Parkolás:

Ingyenes parkolás elérhető a helyszínen, előre foglalás nem szükséges.


SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓ:


Minden regisztrációs díj tartalmazza az ÁFA összegét.

Irodánk minden esetben közvetített szolgáltatásként jeleníti meg a szálláshelyhez, a vendéglátáshoz és az étkezéshez kötődő szolgáltatásokat a megrendelő felé kiállított számlán.

Kiállítók számára a kategóriákban megjelölt ingyenes regisztrációkon túl, minden további résztvevő regisztrációs díja 35 000 Ft/fő (részvételi napoktól függetlenül).

Amennyiben regisztrációja sikeresen beérkezett a rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címére.

A regisztráció beérkezése utáni napokban díjbekérő számlát küldünk a regisztrációkor megadott számlázási címre kiállítva, e-mailen keresztül. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra tudja utalni a regisztrációs díjat. Kérjük, az ott szereplő fizetési határidőt vegye figyelembe.


Számlamódosítás:

Bármilyen módosítás a kiállított számlán (regisztrációkor megadott számlázási cím, címzett, egyéb tartalom), illetve új számla kiállítása esetén 4000 HUF + ÁFA adminisztrációs díjat számolunk fel.


Lemondási és pénzvisszafizetési feltételek:


Csak az info@nexusconference.hu címre, a Szervezőirodához, helyszíni részvétel esetén 2023. május 20-ig beérkezett írásos lemondások vehetők figyelembe. A megadott határidőig beérkezett lemondások esetén a befizetett regisztrációs díjat és egyéb, megrendelt szolgáltatásokat, 10% adminisztrációs költség levonásával fizetjük vissza. 

A visszautalás adminisztrációs költsége a visszautalandó összeg 2%-a, de minimum 4000 HUF + ÁFA. Az ezután érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni. A kiszámlázott és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A lemondási- és kötbér feltételeket a szolgáltatók feltételeihez igazítva alakítottuk ki.FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS

A közzétett részvételi díj nem tartalmaz baleset, betegség, poggyász és felelősségbiztosítási díjat. Így baleset, betegség és valamely káresemény bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.